یک تریدر - تنها کانال تلگرام ارز دیجیتال که بهش نیاز دارید
چه کارهای باعث مرگ سایت میشود

اشتباهاتی که باعث نابودی سایت شما میشود

چنانچه مدیر یک سایت یا وبلاگ هستید، آیا از عواملی که ممکن است باعث مرگ سایت شما شوند آگاهی دارید؟ هر روز هزاران وبلاگ جدید در فضای اینترنت به وجود می آید که طبق تحقیقات شرکت گوگل، به صورت میانگین ۶۰ تا ۷۰ درصد آن ها توسط مدیران خود نابود می شوند!!!زیرا اکثر افرادی که وارد وبلاگ نویسی می شوند، مرتکب خطاهای یکسانی می شوند که نتیجه آن  از بین رفتن زحماتشان است. بنابراین امروز قصد داریم ۵ اشتباه رایج در وبلاگ نویسی که به تدریج باعث نابودی سایت شما می شوند را توضیح دهیم، با ما همراه باشید.

 انتشار مطالب بی کیفیت در مدت طولانی

همانگونه که می دانید مهمترین بخش یک سایت و وبلاگ محتوای آن می باشد و کاربران صرفا به منظور خواندن مطالب وارد سایت شما می شوند و هیچ کس با هدف دیدن تبلیغات به سایت شما نمی آید. انتشار مطالب کوتاه (کمتر از ۳۰۰ کلمه) یا مطالب تبلیغاتی و بی فایده که نتواند نظر کاربر را جلب کند، به تدریج باعث نابودی وبلاگ شما خواهد شد.

حتی اگر شما یک کپی کننده هستید و فقط روزانه در اینترنت به دنبال مطالب دیگر سایت ها می گردید که آن ها را در سایت خود کپی کرده یا با انجام یک سری تغییرات ناچیز در مطالب کپی شده و تغییر چند کلمه دوباره آن ها را در سایت خود منتشر کنید، باید به این نکته توجه کنید که این کار در واقع به نحوی سئو کلاه سیاه است به نام Article spinning و نتیجه این کار پنالتی شدن توسط گوگل و حذف از نتایج جست و جو است.

خاطره زیر درمورد یکی از دوستان است که دو سال پیش شروع به وبلاگ نویسی کرد:

“تقریبا دو سال پیش بود که وبلاگ خودم رو ثبت کردم و شروع کردم به انتشار مطالبی که در مورد رایانه می دونستم و توضیحاتی در مورد نرم افزارهایی که بلد بودم، البته اون موقع زیاد با روش های درست نوشتن مطالب آشنا نبودم و در این حوزه تجربه زیادی نداشتم؛ در مدت خیلی کم تقریبا ۷۰ مقاله نوشتم و به صورت انحصاری منتشر کردم، ولی بعد از مدتی متوجه شدم دیگر هیچ ایده ای برای نوشتن ندارم، پس شروع کردم از سایت های دیگه کپی کردن؛ تقریبا ۳۰ مقاله از سایت های مختلف کپی کردم و بدون اینکه تغییری در آن ها بدم در سایت خودم منتشر کردم، به مرور بازدید روزانه سایتم کمتر و کمتر شد و بعد از یه مدت دیگه هیچ بازدیدی نداشتم، تا اینکه در آخر مجبور شدم اون وبلاگ رو کلا ببندم.”

 

اصلاح اشکالات احتمالی در مطالب سایت

با استفاده از روش های زیر می توانید اشکالاتی که در وبلاگتان وجود دارد را به آسانی اصلاح کنید:

  • اگر در وبلاگ خود مطالبی بی ارزش و بی کیفیت منتشر کرده اید، در اولین فرصت تمامی آن ها را پاک کرده یا مجددا ویرایش کنید تا هم از نظر تعداد کلمات و هم از نظر سطح علمی به درجه قابل قبولی برسند و کاربر از خواندن آن ها پشیمان نشود.
  • همواره سعی کنید مطالب عالی و با کیفیت منتشر کنید، از سایت های مرجع بازدید کرده و آخرین اخبار روز در زمینه تخصصی خود را بررسی کنید و بر اساس آن مطالب به روز و مفید منتشر کنید؛ با انجام این کار بازدیدکنندگان سایت همیشه منتظر انتشار مطالب جدید شما خواهند بود.
  • از کاربران خود در مورد مطالب مورد علاقه آنها سوال کنید. هنگامی که نظر آنها را جویا می شوید، هم ایده های نو برای وبلاگ نویسی پیدا می کنید و هم تعامل سازنده و مفیدی با کاربران سایت برقرار می کنید؛ که این امر موجب رضایت کاربران شده و به اعتبار سایت شما می افزاید.
  • به هیچ وجه مطالب سایت های دیگر را در سایت خود منتشر نکنید، زیرا هیچ سودی برای شما نخواهد داشت و برعکس رتبه شما را در نتایج جست و جو شدیدا کاهش خواهد داد، زیرا این کار بر خلاف الگوریتم های گوگل می باشد.
  • سعی کنید مطالب آموزشی مفید و طولانی (بیش از ۱۰۰۰ کلمه) بنویسید که توجه کاربران را جلب کند.
  • می توانید مقالات بسیار طولانی را به چند قسمت تقسیم کنید تا کاربر هنگام خواندن آن ها خسته نشده و بتواند بخش های مختلف مقاله را به صورت مجزا مطالعه کند.
  • یکی از موارد مهمی که می بایست رعایت کنید قالب بندی متن است. سعی کنید کلمات کلیدی و جملات اساسی را در میان متن با تگ های H1 و H2 یا به صورت بولد نشان دهید. همچنین متن خود را پاراگراف بندی کرده و در آن از تصاویر جذاب استفاده کنید تا مطالعه وبلاگ برای کاربر جذاب و متنوع باشد.

رعایت نظم در انتشار محتوا بسیار مهم است

در انتشار مطالب با بی نظمی و بدون برنامه عمل نکنید، زیرا با این کار صدمه جدی به وبلاگ خود می زنید. برای انتشار مطالب خود بایستی طبق یک برنامه منظم پیش بروید.

انتشار ۱ تا ۲ مطلب در روز: اگر زمان و توانایی انتشار ۲ مطلب در روز را دارید، با انجام آن ترافیک ورودی سایت خود را بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصد افزایش خواهید داد. این امر خصوصا برای وبلاگ های تازه تاسیس که قصد دارند در مدت زمان کوتاهی به رتبه خوبی در نتایج جست و جو برسند روش خوب و موثری می باشد.

انتشار ۴ تا ۵ مطلب در هفته: افرادی که وبلاگ نویسی شغل دوم آن ها است و نمی توانند زمان زیادی را به این کار اختصاص دهند می توانند حداقل ۵ مطلب در هفته منتشر کنند تا سایتشان به روز مانده و کاربران خود را از دست ندهند.

انتشار ۱ تا ۲ مطلب در هفته: سایت هایی که رتبه خوبی در نتایج کسب کرده و در واقع جایگاه خود را بین رتبه های بالا پیدا کرده اند، به منظور حفظ این جایگاه معمولا در هفته ۲ مطلب منتشر می کنند. میزان بازدید کنندگان این سایت ها به اندازه ای هست که حتی اگر مطلبی هم منتشر نکنند، همچنان هزاران بازدید در روز داشته باشند.

پیشنهاد میکنیم هفته ای بین ۴ تا ۵ مطلب جدید منتشر کنید و تا رشد سایت و رسیدن به نتایج مطلوب این روند را ادامه دهید.

 عدم استفاده از شبکه های اجتماعی به ضرر شماست

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که از طرف وب مسترها صورت می گیرد (خصوصا وبلاگ های تازه تاسیس)، عدم استفاده آن ها از شبکه اجتماعی است، این وب مسترها متاسفانه از قدرت شبکه های اجتماعی بی اطلاع بوده و استفاده ای از آن ها نمی کنند.

شما هر چقدر هم حرفه ای بوده و مطالب منحصر بفردی منتشر کنید، بدون کمک شبکه های اجتماعی باز هم عملا شکست خورده اید. سعی کنید صفحات اختصاصی خود را در فیسبوک , گوگل پلاس , توییتر و…. ایجاد کرده و بروز رسانی های سایت خود را در آنجا به مخاطبان اطلاع دهید.

همچنین می توانید عضو گروه های مختلفی که در این شبکه ها وجود دارند شده و مطالب خود را در آن ها منتشر کنید. با این عمل هم میزان اعتبار خود را به عنوان یک فرد حرفه ای بالا می برید و در عین حال هزاران بازدید رایگان روزانه از طریق شبکه های اجتماعی بدست می آورید. اگر در زمینه ای به صورت حرفه ای و تخصصی مشغول هستید، می توانید از سایت LinkedIn و مزایای فراوان آن بهره ببرید.

 طراحی ضعیف سایت مشکل ساز است

ظاهر سایت شما به منزله ویترین یک مغازه در خیابان است، در اغلب موارد یک ویترین زیبا و جذاب شما را وادار می کند ناخواسته به داخل مغازه بروید و حتی از آنجا خرید هم بکنید. این موضوع در مورد فضای اینترنت نیز صادق است. هنگامی که یک کاربر از سایت شما بازدید می کند، در نگاه اول طراحی بصری و رابط کاربری سایت نظر او را جلب می کند.

در حد امکان از یک قالب سبک استفاده کنید که مدت زمان لود شدن آن زیاد نباشد، اگر سرعت سایت شما بالا باشد، در سئو سایت نیز تاثیر خوبی خواهد گذاشت. از تبلیغات زیاد، خصوصا در قسمت بالای سایت بپرهیزید. از رنگ هایی با کنتراست بالا که چشم را اذیت می کنند استفاده نکنید و به طور کلی نهایت تلاش خود را به کار بندید تا بازدیدکنندگان سایت از دیدن وبلاگ شما خسته نشوند.

رضایت و راحتی کاربر در استفاده از سایت شما زمان ماندگاری آن ها در سایت یا Time On Page را افزایش داده و همچنین Bounce rate یا نرخ پرش سایت شما را کاهش خواهد داد. بخاطر داشته باشید که اگر بتوانید کاربر را در اولین بازدید از سایت حفظ کنید، در اینصورت در کار خود موفق عمل کرده اید، در غیر اینصورت کاربری که از سایت شما خارج شد، دیگر به این راحتی باز نخواهد گشت.

تبلیغات پاپ آپ یکی از مواردی است که بیش از هر چیز دیگری کاربر را خسته می کند، خصوصا در سایت های ایرانی که به محض ورود به سایت همزمان چندین پنجره پاپ آپ باز می شود و بستن تک تک آن ها به قدری خسته کننده است که باعث کلافه شدن کاربر و خروج او از سایت می شود، بدون اینکه مطالب سایت را خوانده باشد.

 برای موفق شدن باید کمی هزینه کنید.

در شرایط اقتصادی کنونی همه افراد دنبال استفاده از امکانات رایگان هستند، حتی برای ساخت وبلاگ و موفقیت در آن. دو نفر را در نظر بگیرید که هم زمان وبلاگ خود را درست کرده اند، نفر اول از سرویس دهنده های رایگان ایجاد وبلاگ استفاده می کند و نفر دوم با پرداخت هزینه یک هاست و دامنه خریداری کرده و با نام و آدرس خود وبلاگ ایجاد می کند.

به نظر شما در شرایط یکسان کدام یک از آن ها موفق تر خواهد بود؟ مسلما شخصی که هزینه کرده و سایت اختصاصی خود را ایجاد کرده، موفق تر خواهد بود، زیرا با صرف هزینه اندک هزاران قالب و افزونه و ابزار در اختیار خواهد داشت که نفر اول از هیچ یک از سرویس دهنده های رایگان آن ها را دریافت نخواهد کرد. اگر تصمیم تان جدی است و قصد دارید به صورت حرفه ای وارد این کار شوید، می بایست برای موفقیت در آن هزینه کنید. پیشنهاد ما این است که حتما از سیستم مدیریت محتوای وردپرس WordPress استفاده کنید. همه امکانات به صورت رایگان بدست نمی آیند، با صرف اندکی هزینه در فضای اینترنت می توانید حداقل چند ماه در زمانبندی خود برای کسب بهترین نتیجه جلو بیفتید.

با رعایت این ۵ مورد می توانید از نابودی وبلاگ خود پیشگیری کنید و اگر در مسیر وبلاگ نویسی قرار گرفته اید بتوانید تا انتها با قدرت ادامه داده و از این طریق به درآمد برسید. علاوه بر رعایت موارد ذکر شده، با رعایت نکات سئو On page قادر خواهید بود یک متن سئو شده بنویسید که در نتیجه آن در مدت کوتاهی در صدر نتایج گوگل خواهید بود.

رضا فلکی مقدم هستم. مشاور سئو و دیجیتال مارکتینگ و مدیر سایت یک وبمستر که با هدف انتقال تجربیاتم از اینترنت راه اندازی شده است.